Luxus-knop-lijnwit

Gun jezelf nog meer luxe en comfort

Vièra Luxus

Wil je net meer persoonlijke luxe en comfort dan kies je voor de Luxus collectie. De Luxus matrassen kunnen met zes verschillende hoezen afgewerkt worden zodat een individuele slaapbeleving gecreëerd kan worden. Extra zacht, verkoelend, anti-allergeen of wasbaar; Het kan allemaal!

Viera 7 15kopie

Luxueuze boxspringset

De Luxus collectie is een luxueuze slaapervaring met gevoel.

Je hebt de keuze uit:

  • Drie 100% natuurlatex matrassen,
  • Drie pocketveer matrassen,
  • Eén topmatras,
  • Zes verschillende matrashoezen,
  • 2 type boxspringbodems.

Samen met een ruime keuze aan hoofdborden is er altijd een perfect passende boxspringset te vinden.

De Luxus collectie heeft ook speciale Nordic matrassen in haar programma. Deze matrassen zijn bekleed met dezelfde meubelstof als de boxspring.

Een complete Luxus tweepersoons boxspringset met hoofdbord is al verkrijgbaar vanaf € 4.475,-.

Luxus in detail

De Luxus matrassen zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar, ieder met een eigen karakter. Daarnaast is iedere matras in 3 comfortkwaliteiten leverbaar; Soft, medium en stevig. Ieder individu is anders wat betreft gevoel en lichaamscontour en daar houden we natuurlijk rekening mee!

De Luxus matrassen zijn met diverse matrashoezen te bestellen. Je hebt de keuze uit een machine wasbare (40°) Clima hoes rondom of als border, een Nature hoes met een woolmix vulling (hoes rondom of als borderhoes), de extra zachte Finesse velours hoes, de Elegance hoes met een luxe natuurlijke vulling of een hoes met hoogwaardige meubelstof (Nordic).

 

ELK MATRAS IS UNIEK

Geen mens is hetzelfde. Waarom zou een matras dat dan wel zijn? De Vièra matrassen passen zich aan op jouw lichaam in plaats van andersom. Persoonlijk aangemeten op gewicht, lengte, contouren en overige voorkeuren. Om het unieke te benadrukken, krijgt elk matras een eigen label waarop zelfs de naam van de slaper kan worden gezet!

Is na verloop van tijd een ander soort ondersteuning nodig, dan kan de vulling van de matras eenvoudig worden vervangen door een soepelere of juist stevigere variant.

Onze andere collecties

Naast de Luxus hebben we nog 2 prachtige collecties. Maak een keuze om meer te ervaren!