Supreme-knop-lijnwit

Het summum in slaapcomfort

Vièra Supreme

De Viera Supreme bedden is summum in slaapcomfort, een weldaad in weelde. Gemaakt met oog voor detail, het oog van de vakman.

Een droom

De Supreme matrassen en boxspring is de top binnen de Vièra collectie. Je hebt de keuze uit:

  • Drie 100% hybride natuurlatex/pocketveer matrassen,
  • gecombineerd met een high-end boxspringbodem.

Samen met een ruime keuze uit de modulaire formath hoofdborden is er altijd een perfect passende boxspringset te vinden.

Een complete Supreme tweepersoons boxspringset is verkrijgbaar vanaf € 6.845,-.

Viera 3kopie
Supreme matras
Supreme matras

Supreme in detail

De Supreme matrassen zijn in de hoogte 29, 31 en 35 cm. verkrijgbaar, ieder met een eigen karakter. Daarnaast is iedere matras in 3 comfortkwaliteiten leverbaar; soepel, medium en stevig. Ieder individu is anders wat betreft gevoel en lichaamscontour en daar houden we natuurlijk rekening mee!

De Supreme matrassen zijn met twee verschillende matrashoezen te bestellen. Je hebt de keuze uit de blindgenopte Brilliance hoes en de Excellence hoes die met wollen tufts aan de kern is verankerd.

Duurzaam

Met de Essence maak je altijd een duurzame keuze door de toepassing van hergebruikte grondstoffen en de lange levensduur van de Essence collectie.

Wij gebruiken de gecertificeerde 100% Hevea Foam® natuurlatex volgens ons eigen recept. Dit resulteert in een hoog slaapcomfort met een lage CO2 voetafdruk.

Onze andere collecties

Naast de Supreme hebben we nog 2 prachtige collecties. Maak een keuze om meer te ervaren!