viera_WIT_500px

Bijzonder
in alle facetten

LUXUS-CVDF2835

Jouw bijzondere bed

Geen mens is hetzelfde. Waarom zou een matras dat dan wel zijn? Onze matrassen passen zich aan op jouw lichaam in plaats van andersom. Persoonlijk aangemeten op gewicht, lengte, contouren en overige voorkeuren.

De boxsprings en de matrassen vormen een uiterst comfortabel samenspel, alles is op elkaar afgestemd om het beste comfort en de beste slaap te geven.

De Vièra slaapspecialist geeft je graag een advies op maat.

Puur handwerk

We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. Daarmee is je bed dus het meest gebruikte meubelstuk in huis.

Vièra doet er alles aan om slaapproducten te ontwikkelen die niet alleen een gezonde slaap bevorderen, maar ook nog eens super comfortabel aanvoelen en er prachtig uitzien.

Alle Vièra producten worden allemaal zorgvuldig met de hand gemaakt. Een echt Nederlands kwaliteitsproduct, in het mooie Noord-Hollandse Huizen gemaakt door onze vakkundige ambachtslieden.

Onze ambachtelijke en eerlijke producten worden gemaakt voor mensen door mensen. Dat maakt elk product uniek en hoogwaardig.

Perfecte ergonomie

De Vièra matrassen en boxsprings zijn samengesteld met beste materialen om een uiterst ergonomisch product te creëren.

Voor de beste ligging om zo een perfecte slaap te geven zodat je weer gezond en uitgerust aan de nieuwe dag kan beginnen!

De beste natuurlijke materialen

Elk slaapproduct wordt met liefde, kennis en zorg gemaakt. Geheel in eigen fabriek, waardoor we een constante kwaliteit kunnen garanderen. De duurzaamheid en het ongekende comfort worden gewaarborgd door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Grondstoffen die bijdragen aan een beter en verantwoord milieu.

Naast onze zelfontwikkelde Hevea Foam® natuurlatex, gebruiken we bijvoorbeeld alpaca wol, biologische wol, paardenhaar, bamboe, zijde, kasjmier en andere natuurlijke materialen.

In de hybride- en pocketveer matrassen worden naast natuurlatex ook thermisch geharde veren gebruikt, die elk een individuele ondersteuning geven. Om te voorkomen dat deze veren onderling in de knoop raken, worden ze afzonderlijk verpakt in een hoesje of 'pocket'. Vandaar de naam pocketveren.

Minutieus en vakkundig gemaakt in ons eigen atelier

Onze collecties

We hebben 3 prachtige collecties. Maak een keuze om meer te ervaren!